Femundmat inviterer til et direktesendt digitalt matkurs med Foodsteps!

Femundmat inviterer til et direktesendt digitalt matkurs med Foodsteps!

En hyllest til lokalmaten – bli med på en smakfull kveld tirsdag 11. mai kl 18:30!

Kveldens meny

Potetvaffel med tre toppinger:

  • Skagensalat med Lundgubbens sikkaviar
  • Varmrøkt sik og pepperrotkrem
  • Eggesalat og spekeskinke

Fransk dessertkake – Clafoutis med kirsebær.

Disse smakfulle rettene er ypperlige å servere på 17. mai.

Litt om Foodsteps

Foodsteps springer ut fra Kulinarisk Akademi (KA), et kompetansesenter for mat og drikke. Der jobber noen av landets dyktigste kokker, vinkelnere og matentusiaster, som alle brenner for å dele kunnskap og matglede. KA har drevet med matformidling siden 2008, og holder hvert år matkurs for 12 000-15 000 personer. I tillegg har de gitt ut tre prisvinnende kokebøker. For å dekke den økende etterspørselen etter kurs og matkunnskap har de etablert den digitale tjenesten Foodsteps, Foodsteps er en digital kokebok i appformat som i dag består av over 750 stegvise videooppskrifter i tillegg til vin, kaffe- og matkurs. Hver uke fylles appen på med nye oppskrifter.

Deltagernes synsvinkel under kurset

Direktesendt digitalt matkurs

Nå har du sjansen til å lære tips og triks fra Foodsteps-kokken Jonas. Jonas veileder deltagerne, live, over en digital konferanse-plattform via en laptop deltagere har plassert på kjøkkenbenken. I tillegg trenger deltagere telefonen sin slik at de har Foodsteps-appen tilgjengelig. Foodsteps vil være «oppskriftsheftet» under kurset, men også til glede for deltagere i ettertid. Alle deltagere vil få 2 gavekort på 3 mnd. Foodsteps-abonnement. Underveis i kurset har deltagere mulighet til å stille spørsmål.

Råvarer fra Femundmat

Råvarene som skal brukes i kurset hentes hos Femundmat (Engerdalsveien 1789, 2440 Engerdal) fra mandag 10. mai kl 15:00. De er ferdig pakket i porsjonspakker til 2 (lag 2, 4, 6 eller 8 porsjoner). Vi forutsetter at du har basisvarer, som salt, pepper, sukker og litt smør til pensling av vaffeljern. Dersom du ikke får til å hente råvarene selv, kan vi i Femundmat være behjelpelige med å levere.

Pris kr. 598,- for kurs og råvareposer med mat til to personer, (tilsvarer kr. 299,- per porsjon). Dette tilsvarer 1 påmelding. Kursavgift og 2 gavekort på 3 mnd. Foodsteps-abonnement er inkludert i prisen.

Utstyret som brukes under kurset er vanlig hjemmekjøkkenutstyr man finner i de fleste hjem.
Utenom kniv, fjøl, boller og visper må du ha et vaffeljern og en stavmikser. Detaljert utstyrsliste sendes til deg i forkant av kurset. Ønsker du hele utstyrslisten før du melder deg på? Send oss en e-post.

Kurset vil med andre ord foregå hjemme på ditt eget kjøkken tirsdag 11. mai fra kl 18:30 og vil vare til ca. klokken 21:00. Deltagere trenger ikke selv å ha på kamera og mikrofon hvis de ikke ønsker. Spørsmål kan stilles skriftlig i chatten.

Vi i Foodsteps og Femundmat gleder oss til kurset og håper å se deg!

Påmelding

Meld deg på innen søndag 9. mai. Vi tar forbehold om minimum 10 påmeldte deltagere for å gjennomføre kurset. Meld deg på via vårt kontaktskjema her, send oss en mail (post@femundmat.no), kontakt oss via vår Facebook-side eller ring oss på tlf: 90 57 30 80.

Du kan lese mer om Foodsteps her.

Meld deg på kurs og få Foodsteps-gavekort!

I tillegg til oppskriftene vi skal lage i det digitale kurset finner du i Foodsteps-appen over 750 andre oppskrifter. Lær, lag og nyt!

Introtilbud

49,-i måneden

Første 30 dager gratis

  • Alle oppskrifter og kurs
  • Nye oppskrifter hver uke
  • Nye kurs hver måned
  • Ukesmeny med handleliste
Prøv gratis

Prisen du får i introtilbudet gjelder inntil du avslutter abonnementet.

Prøv en av oppskriftene våre i appen Foodsteps

  • Clafoutis

  • Vaffel med skagen

  • Potetvaffel