Korte videokurs med kokker som lærer bort grunnleggende prinsipper og triks

Møt våre kursholdere

  • Espen Vesterdal Larsen
    Kokk og konditor, Kulinarisk Akademi / Foodsteps

  • Jonas Modell
    Kokk, Foodsteps

  • Kjell Patrick Ørmen Johansen
    Kokk, Kulinarisk Akademi

  • Heidi Iren Hansen
    Master of Wine, Vinansvarlig, Kulinarisk Akademi

  • Kristoffer Westvik Lofnes
    Kokk, Kulinarisk Akademi

  • Jan-Erik Hauge
    Kokk


Noen av våre kurs

  • Matpakkebrød

    Lag smakfullt og næringsrikt brød, som familien kommer til å elske! Lær deg triksene for saftige brød og gylne rundstykker.

  • Vannbakkels

    En klassiker man finner igjen i mange land. Enkle ingredienser, vanskelig å mestre. Lær triksene som gjør at du lykkes.

  • Hvetebakst

    Lær deg triksene for luftig hvetebakst! Mestre grunndeigen, og lag store boller og saftige kanelknuter.

  • Focaccia

    God Foccacia er en kunst! Få triksene bak en luftig focaccia med sprø skorpe.

  • Tomatsauser

    Sunne friske sauser til fest og hverdags! Lær deg klassisk kokt tomatsaus og én tomatsalsa, som vi varierer på tre måter.

  • Enkle smørsauser

    Smør kan brukes i saus på langt flere måter enn du tror. Lær deg smørsauser som er kjappe å lage og lette å tilpasse ditt bruk.

  • Meljevninger

    Grunnkurs i saus: Lær å bruke meljevninger og å lage grunnsausene hvit og brun saus.

Bli en bedre kokk med Foodsteps-appen. Last ned i AppStore eller Google Play.

Prøv helt gratis!

  • Oppskrifter på video
  • Nye oppskrifter hver uke
  • Ukemeny med handleliste
  • Budsjettverktøy
  • Resteverktøy
  • Levende matfellesskap
  • Lærerike masterclasses
  • Tilpasse ukemenyen
  • Annonsefri

Oppgrader til premium for tilgang til all funksjonalitet.