Korte videokurs med kokker som lærer bort grunnleggende prinsipper og triks
Møt våre kursholdere
- Espen Vesterdal LarsenKokk og konditor, Kulinarisk Akademi / Foodsteps
- Jonas ModellKokk, Foodsteps
- Kjell Patrick Ørmen JohansenKokk, Kulinarisk Akademi
- Heidi Iren HansenMaster of Wine, Vinansvarlig, Kulinarisk Akademi
- Kristoffer Westvik LofnesKokk, Kulinarisk Akademi
- Jan-Erik HaugeKokk
Noen av våre kurs
Matpakkebrød
Lag smakfullt og næringsrikt brød, som familien kommer til å elske! Lær deg triksene for saftige brød og gylne rundstykker.
Vannbakkels
En klassiker man finner igjen i mange land. Enkle ingredienser, vanskelig å mestre. Lær triksene som gjør at du lykkes.
Hvetebakst
Lær deg triksene for luftig hvetebakst! Mestre grunndeigen, og lag store boller og saftige kanelknuter.
Focaccia
God Foccacia er en kunst! Få triksene bak en luftig focaccia med sprø skorpe.
Tomatsauser
Sunne friske sauser til fest og hverdags! Lær deg klassisk kokt tomatsaus og én tomatsalsa, som vi varierer på tre måter.
Enkle smørsauser
Smør kan brukes i saus på langt flere måter enn du tror. Lær deg smørsauser som er kjappe å lage og lette å tilpasse ditt bruk.
Meljevninger
Grunnkurs i saus: Lær å bruke meljevninger og å lage grunnsausene hvit og brun saus.
Bli en bedre kokk med Foodsteps-appen. Last ned i AppStore eller Google Play.
Prøv helt gratis!
- Oppskrifter på video
- Nye oppskrifter hver uke
- Ukemeny med handleliste
- Budsjettverktøy
- Resteverktøy
- Levende matfellesskap
- Lærerike masterclasses
- Tilpasse ukemenyen
- Annonsefri
Oppgrader til premium for tilgang til all funksjonalitet.