Stegvise oppskrifter med korte videoer, skreddersydd for mobilen
Oppdateres hver uke
Ukesmenyer med rask og sunn hverdagsmat, med en superfin handleliste til butikken. I tillegg kommer det helgekos og andre spennende oppskrifter hver uke.
Prøv en av våre oppskrifter
En gatematfavoritt fra Singapore. Krabbeklør i sort pepper-saus. Denne blir vinneren på i et hvert skalldyrlag.
Last ned appenHvor mange skal spise?
- 600 g kokte krabbeklør
- 3 ss Singapore pepper-saus - se oppskrift
- 2 stk vårløk, finsnittet
- 2 ss koriander, finkuttet
- 0,5 dl vann
- ¼ stk lime
- 600 g kokte krabbeklør
Bruk baksiden av en stor kniv til å åpne skallet.
Knekk opp slik at kjøttet kommer til side. Skallet skal være på.
- 3 ss Singapore pepper-saus - se oppskrift
- 2 stk vårløk, finsnittet
- 2 ss koriander, finkuttet
- 0,5 dl vann
- ¼ stk lime
Gjør klar resten av ingrediensene.
Ha litt vann i en vid gryte. Sett på full varme.
Når vannet når kokepunktet, legg i de åpnede krabbeklørne. Sett på lokk.
Damp i under lokk i et lite minutt og tilsett halvparten av sausen. Rør godt.
Når krabben begynner å bli varm, tilsett halvparten av vårløken.
Bland godt, men forsiktig, slik at klørne holder seg sammen. TIlsett mer saus om ønsket.
Anrett i en stor deleskål eller i små porsjonsskåler.
Topp med koriander og litt fersk lime.
Vel bekomme!
Noen av oppskriftene i Foodsteps
Middager
Vietnamesisk biff
Klassisk fiskegrateng
Kjøttsaus med rotgrønnsaker
Pasta carbonara
Tilbehør
Bakt gresskarpuré
Meksikansk tomatsalsa
Soyasmør
Sandefjordsaus
Baking
Kanelknuter
Fylte vannbakkels med crumble
Luftige hveteboller
Matpakkebrød
Bli en bedre kokk med Foodsteps-appen. Last ned i AppStore eller Google Play.
Prøv helt gratis!
- Oppskrifter på video
- Nye oppskrifter hver uke
- Ukemeny med handleliste
- Budsjettverktøy
- Resteverktøy
- Levende matfellesskap
- Lærerike masterclasses
- Tilpasse ukemenyen
- Annonsefri
Oppgrader til premium for tilgang til all funksjonalitet.