Vilkår for kjøp og bruk

Disse vilkårene gjelder fra 1. april 2020. Foodsteps AS kan fritt endre vilkårene for bruk, kjøp og personvern. Oppdatert versjon er alltid tilgjengelig på denne siden.

Bruksvilkår

Foodsteps er en digital tjeneste som har som mål å gjøre det lettere å lage god mat. Den er levert av Foodsteps AS, org. nr 920 889 956.

For å kunne bruke Foodsteps må du ha tegnet et abonnement eller fått tilgang via gavekort/rabattkode. Abonnementer, gavekort og rabattkoder på Foodsteps er personlig og kan ikke brukes av eller overføres til andre.

Når du bruker våre tjenester vil Foodsteps AS behandle personopplysningere om deg. Les personvernerklæringen vår for å se hvilke opplysninger vi lagrer og hvordan vi behandler dem.

Foodsteps skal utelukkende brukes i private sammenhenger. Innholdet på nettsiden og i appen eies av Foodsteps AS. Det er ikke lov å kopiere innhold og oppskrifter fra Foodsteps uten vår tillatelse.

Når det er sagt samarbeider vi gjerne med spennende aktører, så ta kontakt på post@foodsteps.no om du har noen gode ideer.

Kjøpsvilkår

Du må være over 18 år for å kjøpe tilgang til Foodsteps.

Du kan bruke innholdet med en gang du har lastet ned og logget inn. Normalt gjelder for forbrukerkjøp en 14 dagers angrerett. Foodsteps AS tilbyr en 30 dagers gratisperiode ved førstegangsregistrering. I gratisperioden står du fritt til å si opp uten å bli trukket noe beløp.

Foodsteps er en tjeneste under utvikling. Foodsteps AS kan fritt justere innholdet, funksjonalitet eller prisen på tjenesten. Ved prisjusteringer får du beskjed om dette 30 dager før endringen trer i kraft.

Gavekort på Foodsteps kan kun benyttes til bruk av Foodsteps, og kan ikke omsettes i kontanter eller andre varer.

Betaling, varighet og oppsigelse

Abonnementet er løpende og du belastes månedlig forskuddsvis fra utløpet av den gratis prøveperioden. Første betaling trekkes da 30 dager etter at du har tegnet abonnementet. Om du avslutter abonnement, vil du ha tilgang til tjenesten i den perioden du har betalt for. Du får ikke refusjon selv om avtalen sies opp før periodens utløp. Dersom det skulle være en mangel ved tjenesten vår kan du reklamere ved å sende en e-post til oss innen rimelig tid fra mangelen ble oppdaget eller burde vært oppdaget. Dersom en tvist ikke blir løst i minnelighet kan du ta saken til Forbrukerrådet.

Abonnementet sies opp under “Min side” i appen.